Samenwerking

Een parkeerbeleid werkt het beste wanneer deze met aandacht wordt uitgevoerd. Van de parkeercontroles tot het snel invorderen van naheffingsaanslagen. Dit vraagt om een organisatie met kennis, geautomatiseerde processen en een administratie die op orde is. Tobias Fiscaal heeft dit allemaal in huis.

Samenwerking is van groot belang
Bij een parkeerbeleid komen vaak meerdere (keten)partners kijken. Samenwerking binnen deze keten is van groot belang. ‘Samen’ is hierin het sleutelwoord. Samen creëren we randvoorwaarden voor een eersteklas dienstverlening. Wij verzorgen de coördinatie en verantwoording van alle operationele aspecten binnen deze parkeerketen.

Voor een optimale samenwerking vinden we het belangrijk dat we elkaar een paar keer per week spreken. Vanuit Tobias nemen we dan ook graag het initiatief voor een vast overlegmoment waarin we, naast de samenwerking, ook de lopende zaken bespreken.

De parkeerwereld is continu in beweging
Onze expertise zetten we voortdurend in om nieuwe toepassingen te ontwikkelen. Onze positie als koploper in de branche behouden wij niet alleen door kwaliteit, maar ook door technologische en sociale innovatie.

Daarom sorteren we bezwaren om trends te herkennen. Is het aantal naheffingen in een bepaald gebied opeens opvallend hoog? Dan doen we direct onderzoek naar de bebording. Zo zitten we er bovenop en grijpen we direct in als dit nodig is. Dit doen we ook bij onder andere storingen aan ticketautomaten, slagbomen of problemen met vergunningen.

Ook in uw gemeente kan het één en ander veranderen. Dit kunnen extra parkeerplekken zijn waar betaald moet worden of camerahandhaving. De eerste periode van deze verandering (gewenningsperiode) kunnen we een waarschuwingsbeleid starten waarin we de kentekenhouders in plaats van een beschikking, bij de eerste overtreding een waarschuwingsbrief met toelichting sturen.

Kiest u voor Tobias? Dan kiest u voor:

  • Een partner die volledig ontzorgt in de uitvoering van uw parkeerbeleid;
  • alle specialiteiten onder één dak;
  • optimaal gebruiksgemak en transparantie.

Meer weten? Dan kunt u contact met ons opnemen voor geheel vrijblijvende informatie.