Over ons

Tobias Fiscaal vordert al ruim 20 jaar de Nederlandse en buitenlandse parkeerboetes van steeds meer gemeenten in. Ons doel is om het invorderen van naheffingsaanslagen parkeerbelasting volledig van de gemeenten uit handen te nemen. Wij incasseren met onze korte lijnen, transparantie en vertrouwen zo effectief mogelijk tegen zo min mogelijk kosten, voor zowel de gemeenten als de belastingplichtige.

We maken ons hard voor korte lijnen.
Tobias Fiscaal heeft alle specialiteiten onder 1 dak: één telefoonnummer, één aanspreekpunt en direct het antwoord op uw vragen. Er staat een team met een vaste contactpersoon voor u klaar, die volledig op de hoogte zijn van wat er speelt.

Het is voor ons belangrijk dat we op één lijn zitten en goed begrijpen wat de gemeenten van ons verwachten. Daarom besteden we veel aandacht aan de samenwerking.

Meer dan alleen het uitvoeren van invorderingen.
Met onze digitale rapportages leveren we een bijdrage aan het gemeentelijk parkeerbeleid. De resultaten helpen de gemeentes bij het opsporen van parkeerverbeteringen. Waar kan de bebording anders? Zijn de plekken/locaties van gehandicaptenparkeerplaatsen duidelijk genoeg? Wij vertellen het u.

Onze aanpak draait om maatwerk.
Het gehele traject dat nodig is om parkeerboetes in te vorderen is afgestemd op de behoefte van de gemeenten. Soms betekent dit dat we wat strenger moeten zijn, soms wat flexibeler. Altijd in overeenstemming met de gemeenten. En dat doen we graag!

Meer weten? Neem dan een kijkje op onze pagina’s over onze dienstverlening of samenwerking. U kunt ook contact met ons opnemen voor vrijblijvende informatie.