Onze dienstverlening

Snel, accuraat én klantvriendelijk invorderen is een vak apart. Het uitvoeren van parkeerbeleid vraagt om een samenwerking met een gespecialiseerde partner met verstand van invorderingen van naheffingen parkeerbelasting.

Het invorderingsproces
De naheffingsaanslagen lezen we in per kentekenbestand. De werkdag na uw overdracht versturen we de naheffingsaanslag naar de kentekenhouder.

Ontvangen we een betaling? Dan storten we het bedrag door en sluiten we het dossier. Blijft een betaling uit, dan versturen we een aanmaning inclusief aanmaningskosten en daaropvolgend een dwangbevel. Werkt dit niet? Dan dragen we het dossier over aan onze deurwaarder LAVG.

Betaalgemak
Voor de belastingplichtige proberen we het betalen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarom kunnen de belastingplichtigen veilig én snel betalen via de betaalpagina op de website. Op deze pagina is geen inlog vereist en is in het Nederlands, Duits, Engels en Frans beschikbaar.

Altijd inzicht
Tobias Fiscaal is het online-informatiesysteem waar gemeenten gebruik van kunnen maken. Gebruikers kunnen 24/7 inloggen om in een overzichtelijke rapportage de meest actuele status van de openstaande vorderingen te bekijken.

Of het nu gaat om telefoonnotities, mailwisselingen, bezwaren, uitspraken, betalingen, betalingsregelingen of klachten: de gehele voortgang is compleet en actueel per naheffingsaanslag in één systeem te volgen.